CCount

Waarom doen we dit

ONDERNEMEN IS AL UITDAGEND GENOEG!

Ondernemen is fantástisch. Groeien, kansen zien en vooruitgang stimuleren, dat is waar wij enthousiast van worden. CCount helpt bedrijven met groeien door ze de juiste platformen en tools te bieden zodat de onderneming zich volledig kan richten op zijn kernactiviteiten. 

Er zijn tal van instrumenten, platforms en adviezen beschikbaar op het Internet, maar wat is de juiste keuze? Wat is de winnende configuratie? Het kost simpelweg te veel tijd en energie om zelf alles uit te zoeken.

We waren op zoek naar een manier om onze ervaring te delen met ondernemingen op een zodanige manier dat ze meteen aan de slag kunnen. CCount is het resultaat: we bieden diensten aan die de juiste platforms en hulpmiddelen combineren, die geconfigureerd zijn met uw huidige en toekomstige situatie in gedachte, en die op elk moment over het advies van ervaren professionals beschikken. 

We denken dat het van belang is om in één keer klaar te kunnen zijn; klaar voor ontwikkeling; terwijl er tegelijkertijd goed overzicht wordt gehouden en aan alle eisen wordt voldaan. 

CCount Connections

Onze netwerk van deskundigen

CCount

BOEKHOUDING

Niet alleen bijhouden, maar vooral vooruitzien!

We hebben het niet alleen over de complete administratie, jaarrekeningen, aangiften, etc.; die kunnen we samen doen of je kunt er voor kiezen om het alleen te doen, terwijl wij alleen meekijken. We focussen ons vooral op het klaarmaken van je business voor (door-) groei en op het inzichtelijk maken van alle processen: zo weet je verbeterpunten en kansen altijd te vinden.

CCount levert naast het juiste platform ook de juiste, deskundige accountants en adviseurs.

BELASTING

We kunnen het wel degelijk leuker en makkelijk maken!

Het start met de structuur en vestigingsplaats van je business, maar daar houdt het niet bij op. De complexe fiscale vraagstukken waarmee je wordt geconfronteerd wil je kunnen toevertrouwen aan ervaren specialisten; liefst met zowel een entrepreneurial- als corporate achtergrond.

Binnen CCount Connections bevinden zich deze specialisten die zowel naar je business als de persoonlijke fiscale consequenties kijken. Regeren is (fiscaal) vooruitzien! Wij kijken mee!

 

CCount
CCount

SUBSIDIES & FINANCIERING

Er zijn talloze subsidies en vormen van financiering beschikbaar voor de juiste projecten!

Ben je bezig met het ontwikkelen van een doorbraak op het gebied van IT, Healthcare, Bio-/Life Sciences of andere innovaties; we begrijpen dat dit complexe en langdurige processen zijn.

De ervaren specialisten van CCount Connections komen zelf uit diverse sectoren en weten welke subsidies en financieringen beschikbaar en binnen te halen zijn voor jouw business. Zij lopen met je mee, van funding tot IPO.

JURIDISCH

Het begrijpen van de regels en je rechten is noodzakelijk voor groei!

Van de basis, de onderlinge afspraken tussen jullie als ondernemers, tot aan het openen van buitenlandse vestigingen; juridische kwesties bepalen de koers en opties van je business.

CCount heeft nauwe betrekkingen met diverse gespecialiseerde juridische kantoren; die ervaring hebben in zowel start-ups als corporate en in alle processen samen met jou vooruitdenken en plannen. 

CCount
CCount

FUSIES & OVERNAMES 

Overnemen of overgenomen worden, dat is de vraag.

Of het nu je droom is dat je bedrijf wordt overgenomen door Google of dat je graag kennis en kunde in huis haalt door bedrijven over te nemen; deze operaties vereisen veel kennis en ervaring.

CCount biedt een aantal gerenommeerde adviseurs die je hierbij kunnen begeleiden.

INVESTEERDERS & INCUBATORS

De financiering van je stichting:

CCount vormt de spil binnen een uitgebreid internationaal netwerk van investors en ondersteunende organisaties, zoals incubators, accelerators, universitaire start-up organisaties en andere initiatieven.

We kunnen je koppelen aan deze organisaties zodat je kunt denken aan groei!of your foundation.

CCount

CCount on us!

In 2017 hebben ondernemers Christiaan Nederhof, Arjan Bisseling en Pieter Asjes CCount opgericht. Ccount ontwikkelde zich in een korte tijd tot een toonaangevend platform dat snelgroeiende bedrijven adviseert in het gebruik van professionele technologische tools, die zowel inzicht geven als effectief helpen bij het nemen van de juiste duurzame beleidsbeslissingen.

Met een team van bekwame experts staan we ondernemers bij in hun (fiscale en financiële) keuzes en voorkomen, door inzet van ervaring, business cases en best practices, dat bedrijven voortdurend zelf het wiel moeten uitvinden.

CHRISTIAAN NEDERHOF

ARJAN BISSELING

PIETER ASJES

CCount Connections is onze multidisciplinaire netwerk van deskundigen.