CCount on us!

ONDERNEMEN IS EEN VAK APART. EEN VAK DAT ALLEEN SLAAGT MET DE JUISTE, ERVAREN PROFESSIONALS AAN JE ZIJDE. CCOUNT IS ZO’N SPECIALIST.

WE HELPEN BEDRIJVEN, VAAK MET GROTE INVESTEERDERS ACHTER ZICH, VANUIT EEN FULL-SERVICE BENADERING OP HET SNIJVLAK VAN FINANCE EN TECH.

BEDRIJVEN SCHAKELEN ONS IN VOOR BEGELEIDING OP FINANCIEEL- EN BELASTINGGEBIED. OOK SPELEN WIJ DAN EEN ROL ALS STRATEGISCH PARTNER RONDOM HET ONTWIKKELEN EN TOEPASSEN VAN INNOVATIEVE, TECHNOLOGISCHE FINANCE OPLOSSINGEN.

WE STAAN START-UPS, SCALE-UPS EN GROWN-UPS BIJ IN HUN TOTALE GROEIFASE: JE ZET ONS IN VOOR FISCALE EN JURIDISCHE KENNIS, FINANCE TOOLS EN ONZE ERVARING IN DE MEEST UITEENLOPENDE BUSINESS CASES OP EEN NATIONAAL- ÉN UITERAARD OOK INTERNATIONAAL NIVEAU.

 

CCOUNT ON US!

Be CCountable!

Kies voor de juiste groeipartner en focus op je core business

“CCOUNTABLE” ZIJN BETEKENT DAT JE JE RICHT OP JE CORE-BUSINESS, ALTIJD REALTIME INZICHT HEBT IN JE BUSINESS (EN DEELT MET STAKEHOLDERS), SLIM GEBRUIK MAAKT VAN ONLINE TOOLS EN DE JUISTE MENSEN OM ADVIES VRAAGT.

HET JUISTE ADVIES 

Groeien lukt alleen vanuit een degelijke fundering. CCount levert fiscaal, financieel en administratief advies. Met behulp van onze partners is er veel kennis van subsidies, financieringen, waarderingen en meer gerelateerde zaken in huis. Daarnaast hebben we veel ervaring met complexe M&A transacties en uitgebreide trajecten met investeerders. In gewoon Nederlands: onze experts helpen je graag vanuit een multidisciplinaire visie. Alles is immers met alles verbonden in de zakelijke wereld. Keuzes maken voor het één heeft direct gevolgen voor het ander. Een ervaren specialist die het totaaloverzicht houdt, stuurt én bewaakt is dan onmisbaar.

REAL-TIME INZICHT 

Zonder inzicht geen overzicht. En zonder overzicht geen duurzaam succes. Met advies over de inzet van een innovatieve software toolkit beschik je op elk moment, op elke plek, vanaf elk device over actuele cijfers, registraties en andere relevante data. Dit helpt je om vooraf bij te sturen en dus om op de juiste koers te blijven. Uiteraard werken we volledig cloudbased en voldoen we aan de gestelde normen van de Europese privacywet AVG. 

FINANCIEEL MANAGEMENT 

Een financieel gezond bedrijf wordt cijfermatig perféct gemanaged. Kies daarom voor professioneel, financieel advies zónder continue kosten. Zet ons in wanneer nodig en houd het heft tegelijkertijd in eigen hand. 

Groei kwalitatief naar de volgende fase 

Home

START-UP

Start sterk en schakel meteen de ervaren professional in die je helpt om een goede indruk te maken op banken, investeerders en andere belangrijke partijen. Met een specialist aan je zijde zet je weloverwogen de juiste stappen die leiden tot serieuze groei.

Nieuwe klanten, kapitaal, een forse omzetstijging: inzicht, planning en goede keuzes maken. Dáár draait het om in deze fase. 

Home

SCALE-UP

Dóórgroeien, processen optimaliseren, financieringen uitbreiden en zinvolle investeringen doen: je onderneming wordt snel krachtiger en groeit volop. De beslissingen die je neemt hebben, ook op de lange termijn, een steeds grotere impact. Stabiliteit, balans en op een kwalitatieve manier aan schaalvergroting werken zijn nu belangrijke issues.

Het bedrijf wordt volwassen. Samen met een team van gedreven experts stap je op naar het échte werk. 

Home

GROWN UP

De organisatie stáát: de business is tot wasdom gekomen en heeft een gevestigde status. Opdrachtgevers, aandeelhouders, stakeholders en investeerders zijn tevreden: het is tijd om door te stoten naar de top. Je krijgt te maken met nieuwe thematieken zoals exits van investeerders, internationalisering of een gang naar de beurs.

Weet je dan verzekerd van een ervaren partner die al jaren meedraait en je op gedegen niveau van raad en daad voorziet. 

ZET DE JUISTE STAPPEN SAMEN MET ONS

Zó verloopt de onboarding

Lean online binnen 1 week!

Het hele jaar door starten/overstappen

Koppelbaar met bestaande systemen

Start met professionele begeleiding

Home

MAAK KENNIS  

Als de klik en het vertrouwen er zijn, dat noodzakelijk is voor een goede start, dan spreken we tijdens een intensieve intake tot in detail jullie wensen, inzichten, doelen, krachtige kanten en uitdagingen door. We komen snel tot de kern en maken heldere, concrete afspraken over onze nieuwe samenwerking. De specialisten van CCount hebben veel ervaring waardoor we snel kunnen schakelen en inhoudelijke antwoorden op de meest uiteenlopende vraagstukken kunnen geven. 

Home

TEST & RICHT IN

In deze fase gaan we praktisch aan de slag: we richten relevante dashboards in, volledig gebaseerd op de geïnventariseerde wensen uit de kennismakingsfase. Rapportages, formats, de werking van de cloud en andere tools: alles wordt gevuld en uitgelegd, wanneer gewenst ook aan investeerders of andere betrokkenen.

 

Home

GROEI & OPTIMALISEER

Als gevolg van een gedegen voorbereiding, groeit je onderneming in deze fase. CCount opereert als een ervaren adviseur die je op het juiste moment, met vooruitziende blik, van het juiste advies voorziet. En dat op elk niveau, ook wanneer je internationaal gaat opereren, overnames plant of uitgroeit tot een toonaangevende multinational. Op die manier ben je de markt, je concurrent en je opdrachtgevers steeds een stap voor. Regeren is vooruitzien, wat ook voor ondernemen geldt.

ZET DE JUISTE STAPPEN MET ONS 

Kom in de groeiflow samen met Ccount.

Een aantal voordelen op een rij

(klik op de ‘+’ voor een toelichting)

  • Je succes begint bij een goede start. We geloven niet dat het betekent dat je zelf alles moet uitzoeken… Start met de kennismaking van onze ervaren adviseurs die hun sporen hebben verdiend in zowel de corporate- als de ondernemerswereld. Samen bekijken we goed wat je wensen en behoeften zijn. Wat vervolgens de basis zal vormen voor zowel de inrichting van je systemen als onze toekomstige adviezen. Meld je online aan, en plan een persoonlijke en professionele kennismaking met ons; de solide ondersteuning van je groei!

  • Uiteraard wordt de input van CCount slim gekoppeld aan alle relevante systemen voor jouw business. Dit zorgt voor een realtime inzicht in al je financiële processen, zodat je in staat bent om snel en goed beslissingen te nemen op basis van feitelijke, actuele bedrijfsinformatie. Bovendien is het mogelijk om precies die informatie weer te laten geven in het dashboard, die voor jouw business relevant is. Immers, hoe minder afleiding, hoe meer focus. 

  • Met het complete aanbod van CCount ben je ervan verzekerd dat je onderneming voldoet aan de wettelijke eisen rondom ons aangeboden dienstverlening. Vanzelfsprekend houden we de actualiteiten en ontwikkelingen in wet- en regelgeving voor je bij. 

  • Om de beste oplossingen te kunnen bieden, optimaliseren we continu. Ons abonnement is bovendien modulair en maandelijks opzegbaar, waardoor je altijd een pakket kunt kiezen dat bij je specifieke situatie past. De community van CCount, bestaand uit gebruikers, developers en vele andere betrokkenen, vormt een uitgebreide vraagbaak, zodat je niet steeds zélf het wiel uit moet vinden. 

  • Kies voor een goed advies dat zichzelf dubbel en dwars terugverdient. We berekenen redelijke tarieven en blijven weg van de vaak onnodig hoge prijzen die corporates rekenen. 

Laten we snel kennismaken!