‘Must have’: een duurzaam solide financieel en fiscaal fundament voor jonge, snel groeiende bedrijven

Scherp en slim, snel schakelend én wijs

De focus van jonge snelgroeiende innovatieve ondernemingen is vaak eenzijdig sterk gericht op hun technologische vernieuwingen en hun business model.

Uitdaging

Vanuit de invalshoek ‘duurzaam succesvol ondernemerschap’ is het hebben van een robuust financieel en fiscaal fundament echter zeker óók een ‘must’. En een uitdaging. Operationeel, commercieel, in relatie tot het aantrekken en behouden van externe investeerders. Voor de ‘deals’ van overnemen of overgenomen worden. En, ooit, voor het grote moment van een optimale exit.

Vertrouwensfactor

De vertrouwensfactor wordt wel altijd genoemd en erkend, maar het financieel waarmaken ervan is toch weer iets heel anders. Andere energie. Minder ‘snel’ en buigzaam dan de rest van de onderneming. Structureel? Solide? Van groot belang en niet zo simpel!

Quick quick slow

CCOUNT begrijpt deze ‘klassieke’ twee-snelheden-tegenstelling heel goed. Wij zeggen dit: “het moet nu eenmaal en laat ons jullie helpen, want zo kan het zich ontwikkelen tot een bewijs van professionaliteit en van een vooruitziende blik.”

Efficiënt effectief

De insteek voor wat wij doen heet: efficiënte effectiviteit. Op korte en op langere termijn scherp, plus slim plus wijs: duurzaam. Onder andere door te werken met onze online financiële en administratieve ‘tools’. En met onze expertise op afroep: gespecialiseerde kennis en ervaring, overzicht+inzicht+vooruitzicht. Competitief geprijsd, want dat is een deel van onze toegevoegde waarde.

Van de start tot en met de exit

Wij leerden het vak in de wereld van ‘de grote jongens’. Met CCOUNT hebben wij bewust gekozen voor onze andere, beter passende benadering in de pioniers-/opstartfase, de startup en scale-up fases, het grown-up stadium en wat er verder nog allemaal mogelijk is – van de start tot en met de exit.

Reken en bouw op CCOUNT.